Rimos Leonienės grafikos lakštuose -neįtikėtino grakštumo ažūras ir fantazija

Trečiadienis, 22 spalio 2014, 19:12 | Category : naujienos
Tags :

DSC_0035Spalio 23 d.  Alytaus Jurgio Kunčino viešojoje bibliotekoje, Seirijų g. 2, atidaryta alytiškės dailininkės Rimos LEONIENĖS  grafikos darbų paroda „Medžiai, gėlės ir…“ Parodai atrinktuose moteriškai trapiuose ir grakščiuose ažūriniuose kūriniuose į tobulas formas susipina menininkės širdžiai taip artimi gamtiniai, augaliniai motyvai.

DSC_0025

Rima Leonienė daugybę metų savo jėgas ir idėjas skyrė audinių raštų kūrybai „Alytaus tekstilėje“. Uždarius įmonę, sieloje slypėjęs meninis krislas ne tik niekur nepradingo, bet dar ir įgijo naujų spalvų. Smalsi menininkė išbandė daugybę kūrybos technikų: akvarelę, tapybą, grafiką, batiką, aplikaciją, monotipiją, aerografiją ir kt. Dailininkės R. Leonienės kūriniais iliustruota ne viena poezijos knygelė.

Kviečiame užsukti į biblioteką pasigėrėti linijų ir formų harmonija. Grafikos darbų paroda „Medžiai, gėlės ir…“ veiks iki lapkričio 10 d.


Fatal error: Uncaught Error: Undefined constant "similar_posts" in /home/baltavarna/domains/baltavarna.lt/public_html/wp-content/themes/whiteplus/single.php:30 Stack trace: #0 /home/baltavarna/domains/baltavarna.lt/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home/baltavarna/domains/baltavarna.lt/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('...') #2 /home/baltavarna/domains/baltavarna.lt/public_html/index.php(17): require('...') #3 {main} thrown in /home/baltavarna/domains/baltavarna.lt/public_html/wp-content/themes/whiteplus/single.php on line 30