20 METŲ DRAUGE: susipažinkime iš naujo!!!

Ketvirtadienis, 18 balandžio 2013, 13:03 | Category : naujienos
Tags :

 

Mielieji,

Bibliotekoje glūdi kultūros šviesa, žinių klodai, tūkstančiai atradimų ir daugybė galimybių kiekvienam: senam ar jaunam, tyleniui ar vietoje nenustygstančiam smalsuoliui. Alytaus Jurgio Kunčino viešoji biblioteka jau du dešimtmečius dirba Jums – su meile ir dėmesiu kiekvienam lankytojui.

Nuo Alytaus Jurgio Kunčino viešosios  bibliotekos įkūrimo 1993 m. šuoliais vyko pokyčiai – keitėsi, plėtėsi miesto bibliotekų  patalpos, į kasdienybę veržėsi naujausios technologijos, popierines ranka rašytas korteles pakeitė įmantri bibliotekų informacinė sistema. Tačiau kiekvienas skaitytojas, du dešimtmečius ištikimai lankęsis bibliotekoje, tebesutinkamas su ta pačia miela bibliotekininkės šypsena.

Kultūra, nejučia betampanti piniguotesnių sričių podukra, lyg balta varna atkakliai tebešvyti dideliame „praktiškų”  juodaskvernių būryje. Simpatingos varnelės logotipas lydi daugybę bibliotekoje vykstančių kultūrinių renginių. Čia besiburiantys alytiškiai stengiasi puoselėti kultūrą ir meną. Lyg visai nejučia Baltos varnos lizde gimė ir į visuomenę išplazdeno jau daugiau negu 200  literatūros ir muzikos vakarų, dailės, fotografijos parodų. Jau net penkis kartus surengtas trumpąją prozą globojantis „Imbiero vakarų“ festivalis.

Visų pokyčių ir nuveiktų darbų neišvardinsime. Ar bereikia? Norisi tiesiog suburti visus bibliotekos draugus ir paprasčiausiai pasidžiaugti, kad jau du dešimtmečius esame kartu.

Balandžio 25 d. 17 val. visus maloniai kviečiame į literatūrinį-muzikinį vakarą, skirtą J. Kunčino viešosios bibliotekos jubiliejui.

20 METŲ DRAUGE: SUSIPAŽINKIME IŠ NAUJO

Programoje:

Teatralizuotas pasivaikščiojimas bibliotekos istorijos takais:

Dalyvauja Alytaus teatro aktoriai Inesa Pilvelytė, Onutė Gudaitytė, Eugenijus Rakauskas, Jonas Gaižauskas.

Muzikiniai sveikinimai bibliotekai ir draugams:

Giedrius ir Agnė ARBAČIAUSKAI  (Vilnius), Alvydas JEGELEVIČIUS (Alytus –Vilnius)

Renginį remia Alytaus miesto savivaldybė ir Kultūros rėmimo fondas.


Fatal error: Uncaught Error: Undefined constant "similar_posts" in /home/baltavarna/domains/baltavarna.lt/public_html/wp-content/themes/whiteplus/single.php:30 Stack trace: #0 /home/baltavarna/domains/baltavarna.lt/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home/baltavarna/domains/baltavarna.lt/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('...') #2 /home/baltavarna/domains/baltavarna.lt/public_html/index.php(17): require('...') #3 {main} thrown in /home/baltavarna/domains/baltavarna.lt/public_html/wp-content/themes/whiteplus/single.php on line 30